„Un joc pe care, dacă îl joci corect și cinstit cu tine și ceilalți din jur, ajungi să te descoperi 360 de grade.”
Ștefan, antreprenor, 42 ani

„Un joc pe care, dacă îl joci corect și cinstit cu tine și ceilalți din jur, ajungi să te descoperi 360 de grade.”
Ștefan, antreprenor, 42 ani

Cum mă văd ceilalți?!

Jocul reprezintă un instrument de dezvoltare personală pentru cei care doresc să-și îmbunătățească stilul de comunicare, să cultive apropierea emoțională și să-și consolideze într-un mod sănătos relațiile cu ceilalți.

Cum mă văd ceilalți?! se poate juca atât în mijlocul familiei, cu cei dragi, cât și alături de prieteni, sau în orice cadru social ori profesional în care oamenii vor să se cunoască.

Adaugă în colecția ta primul joc de dezvoltare personală prin care îți dezvolți abilitățile de comunicare.

169 RON (TVA inclus)

Jocul este proiectat astfel încât să faciliteze crearea unui spațiu intim, securizant, care să încurajeze conexiunea autentică a celor implicați.

Oferă oamenilor posibilitatea să învețe și să experimenteze comunicarea și legătura emoțională autentică. Bucuria împărtășită cu ceilalți atunci când oamenii se deschid și ajung să se oglindească reciproc creează un spațiu intim în care oamenii arareori ajung în viețile lor personale. De multe ori, cerem această intimitate, dar descoperim că nu este un dat, ci se construiește. Dar cum ajungi să o construiești?

Beneficiile jocului

  • ai posibilitatea de a te vedea prin ochii celuilalt

  • generează o apropiere emoțională în relația cu celălalt

  • înveți să comunici într-un mod direct, clar și succint

  • te ajută să-ți consolidezi încrederea în tine atunci când ceea ce știi despre tine este văzut/ perceput și de ceilalți

  • descoperi noi laturi ale personalității tale care până în momentul respectiv erau „blind spots”

  • te ajută să îți exprimi opiniile argumentat prin exemple concrete

  • te determină să fii prezent în relație și să îl observi real pe celălalt

  • devii un detectiv atent la semnalele pe care le transmit ceilalți

  • te provoacă să exprimi lucruri pe care nu le-ai mai spus celuilalt

Adaugă în colecția ta primul joc de dezvoltare personală prin care îți dezvolți abilitățile de comunicare.

169 RON (TVA Inclus)

Chiar dacă ajungem “mari”, în interiorul fiecăruia dintre noi se află un copil care abia așteaptă să experimenteze bucuria jocului. Un element important în creșterea coeziunii și intimității oricărui grup sunt “oglinzile”. Acestea dau posibilitatea fiecăruia de a se vedea pe sine prin ochii celorlalți. Orice “oglindă” îți dă posibilitatea de a descoperi lucruri noi despre tine pe care ceilalți le observă și, totodată de a-ți valida cu ajutorul celorlalți anumite perspective pe care le ai despre tine.

Ce conține cutia

Personalitate

Filosofie de viață

Relații

Creatorul jocului

Sunt psiholog și psihoterapeut de profesie, iar de-a lungul celor 13 ani de experiență am învățat că oamenii ajung să se deschidă, să interacționeze autentic atunci când se simt în siguranță. Spațiul psihologic securizant creat în cabinet, relația bazată pe încredere cu psihoterapeutul sunt elementele cele mai de preț într-un proces de vindecare, cunoaștere și descoperire de sine.

Pornind de la munca de cabinet, mi-am propus să creez un instrument prin care cei care doresc să-și îmbunătățească stilul de comunicare și să-și consolideze în mod sănătos relațiile să îl poată folosi.

Jocul “Cum mă văd ceilalți?” s-a născut din dorința de a oferi oamenilor oportunități de a se descoperi, de a se înțelege și cunoaște într-o manieră ludică.

Monica David – Psiholog și Psihoterapeut

Ce spun jucătorii

„A fost fascinant să descopăr cum mă văd ceilalți și, în același timp, să îmi verific și exersez capaciatea de a îi observa pe cei din jur. Discuțiile au devenit profunde foarte rapid și după a doua tură nimeni nu mai ținea scorul. S-a dovedit a fi nu doar un „joc”, ci, mai degrabă, contextul perfect pentru a ne apropia și cunoaște mai bine unii pe alții.”

Irina, UK

„Cum mă văd ceilalți?!“ s-a potrivit nevoii mele de conexiune autentică, vulnerabilă și sigură cu prietenii mei și îmi dă de fiecare prilejul unor interacțiuni cu substanță, care ne permit să lăsăm deoparte măștile sociale.

Alina, psiholog, 39 ani

Ai șansa să descoperi cum te văd ceilalți, cât știu despre tine și mai ales ce cred despre tine. De asemenea îi poți și tu descoperi pe prietenii tăi. Jocul este o șansă de a da măștile jos și a ne prezenta cum suntem cu adevărat. Dacă alte jocuri nasc supărări ce vin odată cu competiția, acest joc ne poate aduce împreună discutând detașat unii despre alții. Nu există câștigători dar toți jucătorii pot câștiga încredere în sine, capacități de argumentare și intimitate în conversația cu celălalt.

Daniel, editor, 36 ani

Din punctul meu de vedere, acest joc te ajuta să descoperi dacă ceea ce crezi despre tine este perceput în același mod și de cei din jur. De asemenea, poţi să vezi dacă la rândul tău percepi oamenii aşa cum sunt de fapt. Prima dată când l-am jucat, a fost alături de trei oameni pe care îi cunoșteam și trei pe care nu îi văzusem până atunci. Cartonașele primite de la cei care nu mă cunoșteau au fost în concordanță cu părerea mea despre mine în proporție de 90%, ceea ce mi s a părut incredibil. De asemenea, am reușit să creez o anumită intimitate cu cei pe care îi știam anterior. Consider că e un joc potrivit atât pentru a fi jucat în familie, în grupul de prieteni, cât și într-un grup nou, pentru a vă cunoaște reciproc. Te ajuta să spui deschis anumite lucruri, deoarece în cele 500 de mesaje găsești însușiri la care poate nu te gândeai. Îl recomand cu căldură, trebuie să îl încercați.

Andreea, jurist, 27 ani

Jucat atât prima oară, cât și de mai multe ori, în contexte diferite, jocul “Cum cum mă văd ceilalți” mi-a adus o serie de beneficii pe care nu credeam că le poate aduce un joc. În primul rând, din punct de vedere al dezvoltării personale, acesta m-a ajutat să pot vorbi mai natural și mai deschis în public și în grupul de prieteni, să argumentez cu subiect și predicat ceea ce gândesc, să îmi spun părerea fără frică și fără a mă gândi la „oare dacă se supără?” sau „oare ce crede despre mine dacă voi spune asta?”, să accept impresia celorlalți în ceea ce mă privește și să mă gândesc ce anume din comportamentul meu l-a făcut să gândească în acea direcție, să fiu sincer și așa cum sunt eu în realitate, cu tot cu vulnerabilități. Asta datorită creșterii progresive a intimității pe parcursul jocului.

Andrei, actor, 28 ani

Credem în calitatea și în valoarea oferită de „Cum mă văd ceilalți”.

De aceea, ai termen de 14 zile, dacă nu ești mulțumit din orice motiv, îți returnăm integral suma platită, fără explicații.

Vezi procedura aici.

169 RON (TVA Inclus)