LIVRAREA PRODUSELOR

  • Livrarea teritorială – Unde livrăm

www.societyrevolution.ro poate fi accesat din întreaga lume, însă la acest moment Vânzătorul livrează produsele de pe site doar pe teritoriul României.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a limita, potrivit voinței sale exclusive, furnizarea oricărui produs ori număr de produse oricărei persoane, zone geografice sau jurisdicții.

  • Modalitatea de livrare, zilele și orele de livrare

Vânzătorul va livra produsele prin curierat rapid, modalitatea de livrare disponibilă pentru fiecare produs fiind specificată pe site, în dreptul produsului respectiv.

Livrările se vor efectua în funcție de programul serviciilor de curierat, în intervalul de lucru al firmei de curierat, intervalul estimat fiind 9:00 – 17:00, în zilele lucrătoare.

Livrarea expedierii se face într-un termen de minim o zi și maxim de 3 zile lucrătoare, excepție făcând localitățile cu zile fixe de vizitare. În acest caz, termenul de livrare va fi comunicat prin contactarea Clientului de către un reprezentant al Society Revolution. Termenii de livrare nu includ sărbătorile legale, cazul de forță majoră și cazul fortuit.

  • Taxa de livrare

Taxa de livrare se calculează astfel:

– pentru comenzile care conțin un singur produs, taxa de livrare este de 15 lei, indiferent de metoda de plată aleasă;

– pentru comenzile care conțin 2 sau mai multe produse diferite sau de același tip, livrarea este gratuită, indiferent de metoda de plată aleasă.

  • Timpul de livrare

Timpul de livrare este de aproximativ 2-3 zile lucrătoare în cazul livrării prin curierat rapid, calculate din ziua următoare plasării comenzii, dar acest timp de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și de încărcarea societății care asigură livrarea produselor.

Mai multe detalii se găsesc inclusiv pe site-ul firmei de curierat colaboratoare, DPD România.

Ca urmare, termenul poate fi extins până la 14 zile lucrătoare de la data plasării comenzii.

Totodată, Vânzătorul își rezervă dreptul de a prelungi timpul de livrare peste 14 zile lucrătoare, cu obligația de a anunța Clientul despre aceasta.