• emotiile

„Trăirile emoționale nu sunt altceva decât ecouri ale copilului interior.
Oprește-te și ascultă. Simte și iubește.”

Monica David

Universul trăirilor emoționale

Universul trăirilor emoționale – ghid de autocunoaștere” este un instrument de explorare emoțională. Ilustrațiile reflectă 48 de emoții, afecte, sentimente și dispoziții emoționale pe care oamenii le exprimă frecvent pentru a descrie ceea ce se întâmplă în interiorul lor. Alături de ghidul de autocunoastere si instrucțiunile de utilizare, oferă un suport real în procesul de conștientizare și vindecare emoțională.

Adaugă în colecția ta setul de carduri metaforice cu Universul trăirilor emoționale, un instrument de conștientizare a emoțiilor!

199 RON (TVA Inclus)

Cardurile, împreună cu ghidul de explorare, pot fi folosite atât de specialiști în domeniul psihologiei ca instrument de lucru în cabinet, cât și de persoane interesate să-și dezvolte abilitățile introspective și să-și consolideze încrederea și stima de sine. De asemenea, pot reprezenta o resursă importantă pentru părinți, în relația cu copiii, sau un instrument „joc” pentru a crește nivelul de intimitate în familie sau în alte tipuri de relații.

Beneficiile cardurilor metaforice

  • te ajută să identifici și să îți recunoști propriile emoții, să le numești și să le exprimi;

  • te susține în procesul de autoreglare emoțională;

  • îți oferă direcții pentru a înțelege cauza din spatele trăirilor emoționale;

  • te determină să intri în contact cu nevoile tale autentice;

  • te încurajează să explorezi și să conștientizezi sursa blocajelor emoționale;

  • te sprijină în a înțelege și gestiona conflictele cu ceilalți;

  • prin ilustrarea metaforică, îți oferă spațiul psihologic pentru un demers proiectiv și explorator;

  • îți oferă perspective diferite în procesul de luare a deciziilor și rezolvarea problemelor.

Ce conține cutia

De ce am creat cardurile

Călătoria de vindecare a rănilor emoționale, nu este ușoară. Este un „travaliu”, este „moarte și renaștere”. De multe ori am simțit că mă sufoc și că cedez. Dar de fiecare dată, am reușit să integrez părți din propria-mi umbră. Da, a durut. Da, am căzut. Dar ceea ce a contat într-un final, a fost că m-am ridicat.

Astfel, propriul proces de vindecare, ulterior, a devenit resursă în a susține și conține demersul altora. Am avut privilegiul ca în cabinet să fiu însoțitor în călătoria clienților mei, iar la final să simt vibrația recunoștinței și a victoriei vieții asupra durerii.

Ca un omagiu adus acestor victorii, am realizat un instrument de explorare emoțională. L-am gândit și conceput așa cum aș fi avut nevoie în urmă cu 20 de ani, pentru mine, omul, cât și pentru micul învățăcel la început de drum.

Monica David – Psiholog și Psihoterapeut

Ce spun cei care au achiziționat setul de carduri metaforice

Când vine vorba despre emoții, situația se complică deoarece, pentru mine, sunt greu de exprimat și de gestionat. Cardurile metaforice, însă, m-au ajutat să ajung în zone în care nu credeam că voi ajunge vreodată, să indentific mai clar emoțiile și să privesc și înspre cauza apariției acestora, nu doar spre efect.

Andrei, actor, 28 ani

Credem în calitatea și în valoarea oferită de cardurile „Universul trăirilor emoționale – Ghid de autocunoaștere”.

De aceea, ai termen de 14 zile, dacă nu ești mulțumit din orice motiv, îți returnăm integral suma platită, fără explicații.

Vezi procedura aici.

199 RON (TVA inclus)