Set de carduri ilustrate – un instrument valoros în conștientizarea și stabilirea unor granițe sănătoase în raport cu ceilalți.

Drepturile personale

Setul de carduri reprezintă un instrument valoros în conștientizarea și stabilirea unor granițe sănătoase în raport cu ceilalți. Mesajele și ilustrațiile cardurilor reliefează o adaptare a listei drepturilor asertive elaborată de psihologul și cercetătorul Dr. Edmund Bourne în lucrarea sa numită The Anxiety and Phobia Workbook.

Adaugă în colecția ta cardurile ilustrate cu Drepturile personale, un instrument de conștientizare a granițelor sănătoase în raport cu ceilalți!

89 RON (TVA Inclus)

Cardurile pot fi folosite atât de specialiști în domeniul psihologiei ca instrument de lucru în cabinet, cât și de persoanele interesate să-și dezvolte abilitățile asertive și să-și consolideze încrederea și stima de sine.

Beneficiile cardurilor

  • te ajută în conștientizarea propriilor drepturi și a celorlalți;

  • te sprijină în construirea unor granițe sănătoase în relații;

  • te încurajează să îți comunici în mod asertiv nevoile și să devii ferm în comunicarea cu ceilalți;

  • te susține în consolidarea încrederii și stimei de sine;

  • te provoacă să îți dezvolți un obicei în cultivarea respectului de sine;

  • te determină să îți dezvolți abilitățile de comunicare prin crearea unui stil asertiv;

  • te ajută să devii conștient de momentele în care ți se încalcă granițele și drepturile.

Ce conține cutia

cunoașterea drepturilor personale

De ce am creat cardurile

Acest set de carduri au o valoare inestimabilă pentru mine. Înainte de a fi psiholog și psihoterapeut, sunt om. Ca orice om, am avut parte de provocări personale, de experiențe dureroase, plăcute sau neplăcute. Însă ceea ce m-a determinat să aleg calea psihologiei nu au fost experiențele frumoase, ci dimpotrivă, au fost acele situații în care am fost jos, confuză și lipsită de sprijin sau de direcție. Atunci când oamenii au lipsit, am găsit sprijin în cărți. Am învățat, am descoperit, am aplicat și, iată, acum am posibilitatea să împărtășesc cu ceilalți unul dintre instrumentele care mi-au fost ghid.

Drepturile personale m-au ajutat în procesul de a da la o parte ceea ce nu eram și să descopăr cine sunt eu, de fapt. De altfel, din experiența mea ca specialist, am constatat faptul că provocările mele personale sunt foarte asemănătoare cu ale celorlalți, că ce m-a ajutat pe mine îi ajută și pe ei. Mai mult, în tot acest timp, am realizat faptul că meseria de psihoterapeut nu este o haină pe care o îmbrac atunci când intru în cabinet, ci este parte din ceea ce sunt și că valoarea muncii mele este dată în primul rând de ceea ce sunt ca om.

Monica David – Psiholog și Psihoterapeut

Ce spun cei care au achiziționat cardurile

Cardurile de conștientizare a drepturilor personale m-au ajutat atât pe plan personal întrucât am început să le conștientizez mai bine avându-le fizic în față și să nu mă mai blamez în momentul în care acționez cum simt, cât și pe plan profesional unde am putut dezvolta jocuri de actorie pe baza lor.

Andrei, actor, 28 ani

Credem în calitatea și în valoarea oferită de cardurile „Drepturile personale – Ghid de conștientizare”.

De aceea, ai termen de 14 zile, dacă nu ești mulțumit din orice motiv, îți returnăm integral suma platită, fără explicații.

Vezi procedura aici.

89 RON (TVA inclus)