Credem în conexiuni

Interacțiunea socială a reprezentat și reprezintă în continuare piatra de temelie în ceea ce privește dezvoltarea noastră ca oameni, atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic. Vrem să recunoaștem sau nu, chiar dacă sună puțin egoist, avem nevoie de cei din jurul nostru pentru a face schimbul de energie necesar pentru a ne simți bine din foarte multe puncte de vedere. În acest sens, considerăm că este necesar să ne întâlnim cu alți oameni, să ne facem prieteni, să avem diverse activități împreună, să socializăm, să râdem, să ne jucăm, iar acestea sunt doar câteva exemple din acțiunile pe care le putem face împreună cu ceilalți. Evoluția tehnologiei, însă, a creat de-a lungul timpului un spațiu între noi care ne ajută pe o parte și ne ia pe alta. Dacă în ceea ce privește ajutorul pe care ni-l oferă aceasta este mai mult decât evident, în privința pierderilor putem spune faptul că mai mult ne distanțează social. Și nu neapărat din punct de vedere al comunicării, ci al faptului că nu ne mai conectează fizic. Acest lucru s-a văzut cel mai bine, din păcate, în timpul pandemiei COVID 19 când a trebuit timp de câteva luni să interacționăm doar prin intermediul dispozitivelor mobile ori prin intermediul calculatorului. Oricum, numai față în față nu. Ce am simțit fiecare dintre noi în acea perioadă nu poate fi explicat în cuvinte, însă am ajuns la concluzia că mai mult decât oricând avem nevoie să ne conectăm și reconectăm unii cu alții pentru a ne echilibra la nivel fizic, psihic și emoțional. Cum altfel, decât prin joc.

De ce jocul?

Jocul, în orice formă a sa, ne transpune într-o lume magică în care poți zburda oricum și pe orice planuri dorești, indiferent de vârstă. Ba chiar, în funcție de aceasta, jocul își aduce diferit aportul. Evident, depinde foarte mult de cât ești dispus să oferi și să primești. Indiferent de perspectiva din care privim lucrurile a te juca înseamnă mult mai mult de atât. Plecând de la această nevoie a tuturor de a interacționa și de a se conecta atât cu ei înșiși, cât și cu cei din jur, fie că vorbim despre prieteni sau persoane cu care abia au făcut cunoștință, și de a se descoperi și a se dezvolta personal, a luat naștere Society Revolution.

Society Revolution

Este mai mult decât o companie. Este un grup format din cinci membri cu experiențe de viață și profesională diferite (psihologie, marketing, actorie, IT și finanțe), unit de dorința permanentă de a învăța, dezvolta și evolua prin „joacă”. Și, mai mult decât atât, este un grup care a realizat cât de importantă este interacțiunea socială și cât de important este să fim pregătiți să construim relații sociale de calitate în adevăratul sens al cuvântului. Credem în învățare prin joacă la toate vârstele, motiv pentru care ne propunem să furnizăm instrumente și programe de psihoeducație, necesare dezvoltării personale, dezvăluind astfel potențialul și autenticul din fiecare pentru a putea revoluționa societatea în care trăim. Totodată, ne-am propus să creăm oportunități prin care oamenii să își crească nivelul de conștientizare, abilitățile de comunicare și relaționare, să își consolideze prietenii, îmbunătățind astfel calitatea vieții. Considerăm că a ne juca ne ajută să ne menținem bunăstarea socială deoarece Jocul este modul prin care ne conectăm atât la noi, cât și la ceilalți din jurul nostru.

Misiune

Misiunea noastră este de a ajuta oamenii să se dezvolte prin joc astfel încât să se cunoască mai bine, să vadă și să-și valorifice mai bine resursele interioare și să ajungă la un echilibru sănătos în viața lor, considerând a fi mai mult decât necesară descoperirea sinelui.

Valori