Hello!

Ți-ai făcut planuri pentru seara de miercuri, 30 iunie? Dacă nu, te așteptăm alături de noi pentru o seară plină de insight-uri și momente frumoase alături de oameni frumoși și curioși. Vei avea ocazia să înțelegi mai multe despre drepturile tale și cât de importante sunt acestea în relația cu tine și în relația cu cei din jurul tău fie că e vorba de familie, de job sau de prietenii tăi!

Nu ești sigur? Hai să te convingi! Parola? 👉 Stop.Play.Connect. Seria evenimentelor Stop.Play.Connect. continuă miercuri 30 iunie la #JourneyPub începând cu ora 19:00!

La ce să te aștepți?

Iată câteva indicii despre ce se va întâmpla:

👉 Vei înțelege cum să-ți comunici în mod asertiv nevoile

👉 Vei deveni conștient de momentele în care ți se încalcă granițele și drepturile

👉 Vei descoperi cum să-ți stabilești granițele

Pregătim multe surprize și curiozități într-o atmosferă relaxată între prieteni, moderată de Psiholog Mihaela Chivu.

Din dorința de a face diferența în viața celor din jurul ei și cu pasiunea pe care o pune în fiecare proiect, Mihaela ne va ghida în procesul de cunoaștere și dezvoltare prin intermediul temei drepturilor personale.

It’s fun, It’s challenging, It’s YOU time!

📌 Intrarea este liberă.

📌 Locurile sunt limitate.

Pentru rezervarea locurilor te rugăm să completezi formularul de înscriere, nu înainte de a citi următorul disclaimer:

**Întrucât efectele pandemiei sunt resimțite puternic de domeniul HORECA în această perioadă, iar personalul de la Journey Pub face un efort considerabil în a-și păstra angajații și în a ne oferi cadrul necesar pentru ne susține evenimentele gratuite, haideți să le oferim sprijinul nostru, recompensând munca pe care o depun. Mulțumim!

Evenimentul a avut loc deja! Te așteptăm la următorul! Keep in touch! 🤗

📌 Consumație recomandată 30 lei/ persoană.

📌 Evenimentul face parte din proiectul de dezvoltare și cunoaștere personală prin joc în colaborare cu psihologii și psihoterapeuții #Psychology Hub.

Journey Pub

Strada George Enescu, Nr. 25
București, Sector 1 010303 România
0752 285 286