Hey,

Ți-ai făcut planuri pentru seara de miercuri, 14 iulie? Dacă nu, este perfect! Te așteptăm să ne împrietenim și să trăim împreună momente frumoase în care te vei descoperi și te vei cunoaște mai bine și, nu în ultimul rând, de a deveni detectiv pentru o seară. Nu oricum, ci prin joc. Astfel, vei avea ocazia să afli răspunsul la întrebarea #Cum mă văd ceilalți?!

Parola de intrare este 👉 Stop.Play.Connect. 👈

Seria evenimentelor Stop.Play.Connect. continuă miercuri 14 iulie la #JourneyPub începând cu ora 19:00!

La ce să te aștepți?

În cadrul evenimentului vei avea posibilitatea de:

👉 a descoperi lucruri noi despre tine din perspectiva celorlalți

👉 a învăța să comunici într-un mod direct, clar și succint

👉 a-ți consolida încrederea în tine atunci când ceea ce știi despre tine este văzut/ perceput și de ceilalți

👉 a fi provocat să exprimi lucruri pe care nu le-ai mai spus celuilalt

Pregătim multe surprize, curiozități și provocări într-o atmosferă prietenoasă și relaxată între prieteni. Evenimentul va fi moderat de către psiholog Alina Popescu, care, descoperind fascinația pe care o are pentru oameni, pentru funcționarea lor sănătoasă și împlinitoare, își dorește să te însoțească în a descoperi resursele personale care te pot ajuta să ai relații sănătoase cu tine însăți/ însuți și cu ceilalți.

It’s fun, It’s challenging, It’s YOU time!

📌 Intrarea este liberă.

📌 Locurile sunt limitate.

📝 Pentru rezervarea locurilor te rugăm să completezi formularul de înscriere, nu înainte de a citi următorul disclaimer:

Întrucât efectele pandemiei sunt resimțite puternic de domeniul HORECA în această perioadă, iar personalul de la Journey Pub face un efort considerabil în a-și păstra angajații și în a ne oferi cadrul necesar pentru ne susține evenimentele gratuite, haideți să le oferim sprijinul nostru, recompensând munca pe care o depun. Mulțumim!


Evenimentul a avut loc deja! Te așteptăm la următorul!

📌 Consumație recomandată 30 lei/ persoană.

📌 Evenimentul face parte din proiectul de dezvoltare și cunoaștere personală prin joc în colaborare cu psihologii și psihoterapeuții #Psychology Hub.

Journey Pub

Strada George Enescu, Nr. 25
București, Sector 1 010303 România
0752 285 286