Hey,

Ți-ai făcut planuri pentru seara de miercuri, 25 august? Dacă nu, este perfect! 💗 Te așteptăm să ne împrietenim și să trăim împreună momente frumoase în care te vei descoperi și te vei cunoaște mai bine și, nu în ultimul rând, de a deveni detectiv pentru o seară. Nu oricum, ci prin joc. Astfel, vei avea ocazia să afli răspunsul la întrebarea #Cum mă văd ceilalți?!

Parola de intrare este 👉 Stop.Play.Connect. 👈

Seria evenimentelor Stop. Play. Connect. continuă miercuri, 25 august la #JourneyPub începând cu ora 19:00!

La ce să te aștepți?

În cadrul evenimentului vei avea posibilitatea de:

👉 a descoperi lucruri noi despre tine din perspectiva celorlalți

👉 a învăța să comunici într-un mod direct, clar și succint

👉 a-ți consolida încrederea în tine atunci când ceea ce știi despre tine este văzut/ perceput și de ceilalți

👉 a fi provocat să exprimi lucruri pe care nu le-ai mai spus celuilalt

Pregătim multe surprize, curiozități și provocări într-o atmosferă prietenoasă și relaxată între prieteni. Evenimentul va fi moderat de către psiholog Alina Popescu, care, descoperind fascinația pe care o are pentru oameni, pentru funcționarea lor sănătoasă și împlinitoare, își dorește să te însoțească în a descoperi resursele personale care te pot ajuta să ai relații sănătoase cu tine însăți/ însuți și cu ceilalți.

It’s fun, It’s challenging, It’s YOU time!

📌 Intrarea este liberă.

📌 Locurile sunt limitate.

📝 Pentru rezervarea locurilor te rugăm să completezi formularul de înscriere, nu înainte de a citi următorul disclaimer:

Întrucât efectele pandemiei sunt resimțite puternic de domeniul HORECA în această perioadă, iar personalul de la Journey Pub face un efort considerabil în a-și păstra angajații și în a ne oferi cadrul necesar pentru ne susține evenimentele gratuite, haideți să le oferim sprijinul nostru, recompensând munca pe care o depun. Mulțumim!

EVENIMENTUL A AVUT LOC DEJA. TE AȘTEPTĂM LA URMĂTORUL!

📌 Consumație recomandată 30 lei/ persoană.

📌 Evenimentul face parte din proiectul de dezvoltare și cunoaștere personală prin joc în colaborare cu psihologii și psihoterapeuții #Psychology Hub.

Journey Pub

Strada George Enescu, Nr. 25
București, Sector 1 010303 România
0752 285 286